vineri, 13 aprilie 2012

Tinuta de Pasti

Se apropie sarbatorile de Paste, de fapt, au si sosit (nu vi se pare ca trece timpul incredibil de repede, parca ieri era Craciunul? ) si putin mai este pana sa ne asezam in jurul mesei de familie ca sa devoram mielul (a se citi puiul).
Situatia cere sa ne imbracam frumos, sa fim prezentabile deoarece cu siguranta ne vom intalni cu matusa si unchiul pe care nu i-am mai vazut de la Pastele trecut si trebuie sa le lasam o impresie buna pana la anu'.
Avand in vedere ca sarbatorile inseamna si traditie (sau din pacate numai traditie) pe mine ma tenteaza ideea sa aleg o tinuta cu influente pur romanesti, mai precis, etno. Am gasit niste camasute frumoase, delicate, largute (sub care poti ascunde burta de la pasca) si care se asorteaza de minune cu ouale rosii din decor. Una este cea purtata de Adele intr-un pictorial pe care eu nu as pune-o sub corset in ziua de Paste ci peste niste pantaloni pana si cu niste pantofi cu toc de 10 iar cealalta as purta-o cu o fustita vesela si lejera si cu niste pantofiori colorati.

Nu detin o asemenea piesa in sifonier dar voi purcede la cautare (cand majoritatea se inghesuie azi in Cora eu ma voi inghesui in sh-uri) si daca voi gasi si una cu broderie voi considera aceste sarbatori o reusita.:))
Ah, sa nu uit. Va doresc din suflet sarbatori calde, linistite si pline de pace pe care sa le petreceti intr-o atmosfera de liniste si lumina. Hristos a inviat!


Nu uitati de giveaway, imediat dupa sarbatori voi anunta castigatorii! Succes!

Un comentariu: