joi, 5 ianuarie 2012

Recomandarea mea

Cea mai buna gama cosmetica de ingrijire a tenului este la ora actuala din punctul meu de vedere Paua's Choice. Produse extrem de bine formulate, extrem de bine ambalate, preturi aproape decente, per total jos palaria. Pana sa ajung sa cunosc aceste produse ma ameteam printre dermatocosmetice pe care le credeam solutia ideala pentru orice problema doar pentru simplu fapt ca erau vandute in farmacie. Imi dadeau incredere, participam si la prezentari, le cumparam constant si mai ales le recomandam fara sa stau pe ganduri. Norocul meu ca am ajuns sa inteleg in timp ca un produs cosmetic inseamna mai mult decat marketing si brand si astazi stiu sa cumpar inteligent, stiu sa scanez rapid o eticheta cu ingrediente si sa recunosc inamicii . Nu mai cred nici in Bio nici in Eco, nici in solutii minune in cel mai scurt timp, cred doar in ceea ce citesc pe eticheta si ce stiu.
Stiu ca nu toata lumea are rabdarea mea sa stea sa citeasca ore, zile in sir despre ingrediente, solutii, teste, jurnale,bloguri scrise de persoane foarte informate(vezi www.pasagera.ro) dar cateva lucruri esentiale toate ar trebui sa stim. Daca insa nu aveti rabdare sa invatati va recomand cu cea mai mare incredere produsele Paulei, sunt minunate, au si review-uri, feedback-uri si tot ce trebuie sa stiti despre ele.Plus ca daca le folosesti inteligent si cumpatat sunt tare spornice.Comenzile se fac online, taxa de transport este maricica dar daca gasiti persoane interesate sa cumpere cu voi puteti iesi foarte bine.

Cam asta este ceea ce folosesc eu in rutina zilnica deoarece sunt intrebata destul de des: Demachiant bifazic Balea, lotiune demachianta No7, Toner Paula's Choice, Exfoliant Paula's Choice si protectie solara Avene.

3 comentarii:

  1. Si eu imi doresc foarte mult sa incerc produsele Paula's Choice, dar fiindca transportul e destul de mare astept sa strang mai multi banuti sa imi cumpar mai multe produse ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. crema Spf 50 nu este prea onctuoasa? vreau sa mi-o iau si eu dar daca este densa rau incerc altceva mai intai...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. este destul de onctuoasa, daca ai tenul foarte gras nu ti-o recomand.

      Ștergere